Rólunk

A szövetkezet tevékenységi körei

Az IT-Seniors Szellemi Dolgozók Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezete 2018. áprilisban került bejegyzésre 12 fő alapító taggal. Létszámunk 2021. márciusban 45 fő. A működésünk első kilenc hónapjának árbevétele éppen hogy meghaladta az 1 millió forintot, a 2019-es nettó árbevételünk mintegy 30 millió forint volt, míg 2020-ban átléptük a 35 millió forintos határt.

Szövetkezetünk a piac, a közszféra, a nonprofit és civil szervezetek, egészségügyi intézmények, sportegyesületek, társasházak és magánszemélyek számára egyedi vagy keretszerződés alapján fő- és melléktevékenységei keretében biztosít szellemi tevékenységet igénylő szolgáltatásokat távolból vagy kihelyezett munkaerő révén elsősorban az alábbi területeken:

  • adminisztratív-irodai (szövegszerkesztés, ügyviteli feladatok ellátása);
  • internethasználat (weblapkészítés, webhosting, domain-név szolgáltatás, applikáció készítés, oktatás);
  • informatikai (rendszertervezés, tesztelés, biztonságvizsgálat, konfiguráció-összeállítás és -vizsgálat, felhőszolgáltatás, oktatás, szakmai tanácsadás, projektmenedzselés);
  • adatvédelmi (GDPR);
  • Európai és hazai pályázatfigyelés és -írás, projekttervezés és -menedzselés;
  • ügyfélkapcsolati feladatok, call-center, sajtófigyelés;
  • minden egyéb: környezetvédelmi, építészeti, gépészeti, villamosmérnöki stb. szakértés és az ezek körébe tartozó munkák ellátása.

Az általunk vállalt munkák részletesen:https://itseniors.hu/munkaerot-ajanlunk/

Szövetkezetünk olyan szellemi munkákra specializálódik, amelyek többsége lakóhelytől, földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül, a távolból is végezhető.
Tagjaink a hosszú évek alatt megszerzett munkatapasztalatukat, szakmai tudásukat és munkamoráljukat tudják felajánlani az őket foglalkoztató munkáltatóknak.

A nyugdíjas szövetkezet megbízása előnyös a nyugdíjasokat foglalkoztató cégek és hivatalok számára is, mert a szolgáltatás díja költségként számolható el, megszabadulnak a foglalkoztatottakkal kapcsolatos adminisztrációtól, valamint a bérre rárakódó közterhektől.

Mi összekötjük a nyugdíjuk kiegészítése érdekében dolgozni kívánó nyugdíjas munkavállalókat azokkal a cégekkel, hivatalokkal, akiknek tapasztalt munkaerőre van szükségük.

dr. Dedinszky Ferenc
az IT-Seniors Szellemi Dolgozók
Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezete
igazgatóságának elnöke