Ötletpályázati kiírás

(Médiapartnerünk a PályázatMenedzser.hu)

Az IT-Seniors Szellemi Dolgozók Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezete nyilvános ötletpályázatot ír ki a profiljába tartozó olyan szolgáltatás ötletének beküldésére, amelynek megvalósítása a szövetkezet számára tartós nyereséget biztosít.

Az ötlet megvalósításához esetlegesen szükséges fejlesztéseket a szövetkezet saját keretéből biztosítja.

Az ötlet lehet bármilyen elektronikus úton, interneten keresztül végzett szolgáltatás, vagy ilyen szolgáltatás menedzselése, webáruház üzemeltetés, raktározást nem igénylő viszonteladói tevékenység stb. és bármilyen más, elsősorban szellemi munkát igénylő és/vagy interneten keresztül végezhető munka, vagy helyszíni munkavégzésű folyamatos irodai/adminisztratív tevékenység.

Az ötlet irányulhat az egyes szövetkezeti tagok által végezhető egyedi munkalehetőségre, vagy a szövetkezet által nyújtott szolgáltatásra. Ötletnek tekintjük konkrét munkalehetőség felajánlását is.

A pályázatra ötletet küldhet be magánszemély, gazdasági társaság, nonprofit szervezet vagy ezek csoportja.

Az ötletpályázaton határidő nélkül, folyamatosan lehet részt venni. Az elfogadott ötletek megvalósítása annak elfogadását követően azonnal megkezdődik.

Az ötletet beküldők díjazása: A megvalósításra kerülő ötletek gazdáival szerződést kötünk, akik a megvalósításból eredő nyereségből, annak előre meghatározott arányában folyamatosan jutalékban részesülnek. Emellett a legjobb, legnagyobb vagy leghosszabb távon nyereséget biztosító ötletek évente az alábbi egyszeri külön díjazásban részesülnek.

  1. díj: 100.000 Ft; 2. díj: 50.000 Ft; 3. díj: 30.000 Ft.

A különdíjak a szövetkezet tagságának szavazata alapján minden évben, először 2021. júniusban kerülnek kiadásra.

A pályázattal kapcsolatos további tájékoztatás kérése, valamint az ötletek beküldése a szövetkezet e-mail címére: [email protected] elektronikus úton lehetséges a tárgy mezőben „Ötletpályázat” feltüntetésével.

A szövetkezet profiljába a tagjai által lefedett munkalehetőségek tartoznak, amelynek listája az alábbi linken érhető el: https://itseniors.hu/munkaerot-ajanlunk/

Az IT-Seniors Szellemi Dolgozók Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezete 2018. áprilisa óta működik, jelenleg 44 tagja van, 2019-ben 29 millió, 2020-ban 35 millió forintos árbevételt realizált, nyereségessége évről-évre folyamatosan nő.